На Львівщині провели заходи із термомодернізації у 7 бюджетних установах

Новини 26 Лютого, 2019 125
На Львівщині провели заходи із термомодернізації у 7 бюджетних установах

На Львівщині провели заходи із термомодернізації у 7 бюджетних установах

У 2018 році з метою зменшення обсягів споживання енергоресурсів об’єктами бюджетної сфери та видатків, пов’язаних з їх енергозабезпеченням, а також підвищення класу енергоефективності бюджетних установ в області тривала реалізація Програми енергозбереження для бюджетної сфери Львівщини на 2016-2020 роки.

Про це сьогодні, 26 лютого, рід час звіту розповів директор департаменту паливно-енергетичного комплексу та енергозбереження Львівської ОДА Володимир Лялька.

Відтак упродовж 2018 року в межах Програми провели роботи із утеплення та реконструкції системи опалення в 7 закладах бюджетної сфери на загальну суму 29,5 млн грн.

Роботи провели у КЗ ЛОР «Грушківський психоневрологічний інтернат», КЗ ЛОР «Лешківський психоневрологічний інтернат», спортивно-культурному комплексі Львівського державного ліцею з посиленою військовою підготовкою імені Героїв Крут, Львівській обласній дитячій клінічній лікарні «ОХМАТДИТ», КЗ ЛОР «Буківський дитячий будинок-інтернат», КЗ ЛОР «Західноукраїнський спеціалізований дитячий медичний центр», пологовому корпусі Львівської обласної клінічної лікарні.

Загалом завдяки впровадженню енергоощадних заходів у цих установах очікують зменшення обсягів енергоспоживання на понад 26%, що складе 4,9 млн гривень.

Коментарі

Позначки: , ,