На Львівщині проходить форум медичного туризму

Новини 07 Серпня, 2019 77

Фото з відкритих джерел

Участь приймають представники із Саудівської Аравії, Бахрейну, Кувейту, Об’єднаних Арабських Еміратів, Азербайджану, Казахстану та Узбекистану

На Львівщині проходить перший Львівський регіональний форум медичного туризму LvivRegionHealthcareTourismForum.

6 серпня стартував Форум медичного туризму на Львівщині, який триватиме три дні. Форум розпочався з ознайомчих візитів в лікувально-оздоровчі заклади м. Львова, після чого на учасників чекає ознайомчий тур в м. Моршин та Трускавець.

Як повідомили у прес-службі Львівської ОДА, програмою Форуму  передбачено також проведення Міжнародної конференції медичного туризму, курортів та рекреації, а також спілкування у форматі B2B.

Учасниками LvivRegionHealthcareTourismForum є професійні постачальники та баєри, які працюють у сфері медичного туризму. Цього року Львівщина приймає представників області з медичних центрів, спеціалізованих клінік, санаторіїв, SPA курортів і готелів, реабілітаційних центрів, медсервісних компаній та провайдерів медичного туризму з Саудівської Аравії, Бахрейну, Кувейту, Об’єднаних Арабських Еміратів, Азербайджану, Казахстану та Узбекистану.

Фото: Львівська ОДА

Коментарі

Позначки: , , , , ,