На Львівщині прогнозують зростання рівня захворюваності на коронавірус

Новини 24 Березня, 2021 419

У четвер вранці, 19 березня, біля візового центру на вул. Джерельній у Львові утворилась величезна черга. Люди стоять на близькій відстані один біля одного. Багато з них не мають медичних масок. Текст і фото: zaxid.net

В Національній академії наук дали прогноз поширенню коронавірусу в регіонах

В Національній академії наук дали прогноз поширенню коронавірусу в регіонах. Найгірша ситуація буде спостерігатися в Києві та ще восьми областях.

Як пише «Четверта студія» з посиланням на РБК-Україна, про це свідчить прогноз НАН України.

Як зазначається, вчені розглянули сценарії по розповсюдженню COVID-19, згідно з яким найбільше заражень очікується у Вінницькій, Дніпропетровській, Житомирській, Київській, Львівській, Одеській, Харківській, Хмельницькій області та в Києві.

Раніше повідомлялося, що вчені прогнозують зростання заражень коронавірусом в Україні як мінімум до квітня.

Також в НАН повідомляли, що число нових випадків COVID в Україні подвоюється кожні три тижні.

Нагадаємо, за минулу добу в Україні підтвердили більше ніж 14 тисяч нових випадків коронавірусу. Найбільше заражень в Києві, Одеській та Хмельницькій областях.

При цьому, за вчора зафіксували 342 нових летальних випадки серед пацієнтів з COVID-19. Це новий максимум з початку пандемії.

Зазначимо, в Україні розширили “червону” зону карантину, додавши Львівську область. Тепер в цій зоні Києва і вісім регіонів.

Коментарі

Позначки: , , , ,