На Львівщині продовжують незаконно вирубувати ліс

Новини 21 Лютого, 2020 198
На Львівщині продовжують незаконно вирубувати ліс

На Львівщині продовжують незаконно вирубувати ліс

Правоохоронці вдячні небайдужим мешканцям одного з сіл Городоцького району, котрі виявили лісовоз «КамАЗ», завантажений деревиною, затримали його та повідомили про подію у поліцію.

У Городоцьке відділення поліції 20 лютого близько 18.00 надійшло повідомлення про те, що у селі Вишня місцеві мешканці виявили лісовоз «КамАЗ», завантажений деревиною. Громадяни затримали автомобіль та повідомили про подію правоохоронців. Про це пише “Четверта студія” з посиланням на прес-службу ГУ НП у Львівській області.

На місце події прибула слідчо-оперативна група та працівники інших служб територіального підрозділу поліції. Поліцейські встановили особу водія – 60-річного жителя Самбірського району, котрий перевозив 32 дубові колоди.

За цим фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.246 (незаконна порубка або незаконне перевезення, зберігання, збут лісу) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті – до трьох років позбавлення волі.

Поліцейські встановлюють походження деревини, вирішується питання про накладення арешту на зрубані колоди та на транспортний засіб, яким здійснювалось їх перевезення. Досудове розслідування триває.

Коментарі

Позначки: ,