На Львівщині працюють над тим, щоб сирену було чути усім, – Козицький

Новини 04 Березня, 2022 202

Що означає сигнал «Повітряна тривога» - пояснення від рятувальників Львівської області

Жителі Львівщини, важлива інформація щодо системи оповіщення населення – інформує Четверта студія з посиланням на прес-службу ЛОДА.

Зараз фахівці виправляють ситуацію у тих населених пунктах області, де систему оповіщення не чутно або сирени звучать тихо.

Там, де немає можливості оперативно відрегулювати систему, ми дублюватимемо оповіщення про тривогу сигналами автомобілів та іншими звуковими оповіщеннями.
Якщо у вашому населеному пункті немає сирен, зверніться до голови громади.

Зараз у Львові випускають відповідне обладнання за собівартістю. Придбати його можна у режимі живої черги. Для цього голови громад мають звернутися на підприємство.
Контакти відділу збуту компанії «Електроприлад»:

067 570 02 13

032 294 88 30

Якщо виникають питання щодо систем оповіщення, які не можна вирішити з підприємством, телефонуйте за номером телефону:

097 900 44 63 – Микола Сень.

Нагадаю, щоб жителі Львівщини отримували оповіщення одночасно і з одного офіційного джерела, тепер про тривогу в області у соцмережах повідомляють лише на офіційному телеграм-каналі департаменту цивільного захисту Львівської обласної військової адміністрації – «Оповіщення ЦЗ»:

❗️Звертаю увагу голів громад, блогерів, користувачів та адміністраторів спільнот. Ми дозволяємо поширювати інформацію про тривогу чи її відбій тільки з посиланням на канал «Оповіщення ЦЗ».

Якщо ви бачите повідомлення про повітряну тривогу без посилання на телеграм-канал «Оповіщення ЦЗ», можете вважати його фейком.

Бережіть себе. Черпайте інформацію лише з перевірених джерел.

Коментарі

Позначки: , ,