На Львівщині працівники психіатричної лікарні перекрили трасу (ФОТО)

Новини 27 Листопада, 2020 1 697

Фото: Партульна поліція.

На міжнародній трасі M06 Київ – Чоп у селі Луб’яна Миколаївського району 30-40 осіб перекривають дорогу, ходячи безперервно по пішохідному переходу.

Як пише “Четверта студія”, про це Тvoemisto.tv повідомили у патрульній поліції Львівщини.

«Для забезпечення безпеки руху наряди поліції організували об’їзд, тому корку на автодорозі немає. Всі транспортні засоби, крім вантажних фур, об’їжджають», – повідомив з місця події заступник командира батальйону патрульної поліції Андрій Пушкар.

Стано на 10.30 заблоковані близько 15 фур.

Акція, як кажуть активісти, наразі безперервна.

Як стало відомо, дорогу перекривають працівники психіатричної лікарні «Заклад». Заступник голови Львівської ОДА Іван Собко сьогодні на брифінгу закликав керівництво медзакладу не вдаватися до перекриття доріг. Він також наголосив, що цей медзаклад уже двічі дофінансовували з обласного бюджету.

«Стосовно проблеми фінансування «Закладу». Не потрібно проводити непотрібні пікети і перекриття доріг. Коли був міністр охорони здоров’я, ми зустрічалися з працівниками. Ми скерували з обласного бюджету часткове дофінансування. Ми робили це двічі. Але коли обласний бюджет має недоотримання 250 млн грн, ми мусимо насамперед фінансувати зокрема «ковідні» заклади, а не скеровувати на ті, які фінансуються із державного бюджету, із НСЗУ», – прокоментував Іван Собко.

 

Коментарі

Позначки: , ,