На Львівщині потяг важко травмував чоловіка

Новини 31 Березня, 2020 106

На Львівщині потяг важко травмував чоловіка

Чоловік, особу якого встановлюють правоохоронці, перебуває у реанімації. Відкрито кримінальне провадження. Про це інформує відділ комунікації поліції Львівської області.

Сьогодні, 31 березня, близько 1.30 на оперативну лінію 102 надійшло повідомлення від чергового по станції про те, що у селі Муроване Пустомитівського району неподалік залізничної колії був виявлений чоловік з тілесними ушкодженнями.

На місці події працювала слідчо-оперативна група Пустомитівського відділу поліції. Як попередньо встановили правоохоронці, чоловік був травмований внаслідок наїзду товарного потяга.

Медики діагностували у нього, зокрема, політравму, переломи ребер, черепно-мозкову травму та інші тілесні ушкодження. Зараз він перебуває у реанімації.

За фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.273 (Порушення правил безпеки руху або експлуатації залізничного, водного чи повітряного транспорту) КК України.

Санкція статті передбачає покарання  – виправні роботи на строк до двох років або обмеження волі на строк до трьох років. Провлдиться досудове розслідування, поліцейські встановлюють обставини події.

Також правоохоронці встановлюють особу травмованого. Його прикмети – вік приблизно 60 років, сиве волосся, коротка борода. Усіх, хто може допомогти встановити госпіталізованого, прохання зголоситись на оперативну лінію 102.

Коментарі

Позначки: , , , ,