На Львівщині потрапив у ДТП туристичний автобус з Білорусі (ФОТО, ВІДЕО)

Новини 14 Жовтня, 2019 1 857

Фото: Ігор Зінкевич/ФБ

Внаслідок лобового зіткнення легковика з автобусом є жертви

У Львівській області потрапив у дорожньо-транспортну пригоду туристичний автобус із Білорусі.

Як повідомили «Четвертій студії» у департаменті цивільного захисту Львівської ОДА, 13 жовтня близько 16:50 год. на автодорозі “Львів – Луцьк”, біля с. Вузлове Радехівського району, водій автомобіля “ВАЗ-2109”, мешканець с. Бабичі Радехівського району 1989 року народження, не впорався із керуванням, виїхав на смугу зустрічного руху і здійснив зіткнення з туристичним автобусом “Iveko”, під керуванням громадянина Республіки Білорусь. В автобусі знаходилось 38 пасажирів, громадян Республіки Білорусь.

Внаслідок ДТП водій автомобіля “ВАЗ-2109” загинув на місці події.

Пасажири автобусу не постраждали і були відправлені до місця призначення іншими автобусами перевізника.

Опубліковано Igor Zinkevych Неділя, 13 жовтня 2019 р.

Обставини події встановлюються.

Як повідомили у відділі комунікації Головного управління Національної поліції у Львівській області, за минулу добу на автодорогах Львова та області сталась 61 дорожньо-транспортна пригода, з них сім – з потерпілими.

31 автопригода сталась на дорогах області, ще 30 – у Львові. Внаслідок ДТП троє осіб загинули, ще семеро – отримали тілесні ушкодження.

За наслідками інших пригод складено 54 адміністративних протоколи за ст.124 (порушення правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів, вантажу, автомобільних доріг, вулиць, залізничних переїздів, дорожніх споруд чи іншого майна) Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Коментарі

Позначки: , , , , ,