На Львівщині поліція у посиленому режимі забезпечує порядок на виборах до сільрад

Новини 22 Грудня, 2019 131

Фото ілюстративне. Джерело: uzhgorod.net.

На території Жидачівського та Мостиського районів Львівської області 22 грудня відбудуться додаткові вибори депутатів Гніздичівської та Шегинівської сільських рад.

Як пише «Четверта студія» з  посиланням на відділ комунікації Головного управління Національної поліції у Львівській області, для  проведення виборів створено 11 виборчих дільничних комісій та дві окружні. Очікується, що в голосуванні візьмуть участь близько 2,5 тисяч виборців.

До охорони публічного порядку, а також оперативного реагування на порушення виборчого законодавства під час виборів  залучено більше 70 працівників підрозділів поліції Львівщини. Створено додаткові слідчо-оперативні групи, групи реагування патрульної поліції та мобільні наряди вибухотехнічної служби.

Правоохоронці здійснили супровід членів ДВК під час отримання та транспортування виборчої документації та взяли її під цілодобову охорону. Також поліцейські виконують усі інші завдання, передбачені чинним законодавством.

«Ми готові забезпечити вільні та прозорі вибори, поліцейські вже працюють в посиленому варіанті несення служби. Наразі заяв та повідомлень щодо порушень виборчого процесу не надходило. Особливу увагу приділяємо превентивній роботі для попередження порушень виборчого законодавства і закликаємо громадян бути ввічливими, толерантними та дотримуватись законності під час волевиявлення», – наголосив т.в.о. заступника  начальника Головного управління Національної поліції у Львівській області Дмитро Міхалець.

 

Коментарі

Позначки: , ,