На Львівщині поліція шукала спецтехніку, щоб витягти фуру з гірської дороги (ВІДЕО)

Новини 03 Грудня, 2019 405

Скриншот відео

На Львівщині працівники поліції контролюють ситуацію на автошляхах області.

Як пише “Четверта студія” з посиланням на прес-службу Патрульної поліції Львівської області, з ускладненням погодних умов екіпажі патрульної поліції контролюють ситуацію на автошляхах Львівської області.

Як зазначається у повідомленні, «напередодні, о 23 годині, поліцейській виявили біля населеного пункту Тухолька на дуже складній ділянці дороги, а саме на повороті, фуру, яка заглохла. У водія патрульні з‘ясували, що виїхати він вже не може і йому потрібна допомога.

Оскільки оглядовість була поганою, поліцейські забезпечили реверсний рух і одночасно шукали спецтехніку, яка б могла витягнути завантажену вантажівку. Чоловік перевозив 20 тон дерев‘яної продукції. Поліцейські посадили водія у службовий автомобіль та пригостили гарячим чаєм. Вже зранку патрульні знайшли техніку, яка витягнула фуру», – зазначається у повідомленні.

Патрульні допомогли водієві фури

Патрульні контролюють ситуацію на автошляхах Львівщини + відео допомоги водієвіЗ ускладненням погодних умов екіпажі патрульної поліції контролюють ситуацію на автошляхах Львівської області. Стежать аби всі служби вчасно реагували на синоптичні зміни і забезпечували безперешкодний рух на дорогах. Відтак на даний момент усі дороги державного та міжнародного значення, які обслуговує управління патрульної поліції у Львівській області проїзні і ускладнень русі не має.Також патрульні готові прийти на допомогу кожному хто опинився в складній ситуації.Так, напередодні екіпаж 4 батальйону в складі Богдан Грицаїшин та (@Kostya Suharev)Костянтина Сухарєва о 23 годині виявили біля населеного пункту Тухолька на дуже складній ділянці дороги, а саме на повороті, фуру, яка заглохла. У водія патрульні з‘ясували, що виїхати він вже не може і йому потрібна допомога. Оскільки оглядовість була поганою, поліцейські забезпечили реверсний рух і одночасно шукали спецтехніку, яка б могла витягнути завантажену вантажівку. Чоловік перевозив 20 тон дерев‘яної продукції. Поліцейські посадили водія у службовий автомобіль та пригостили гарячим чаєм. Вже зранку патрульні знайшли техніку, яка витягнула фуру. Чоловік був вдячний поліцейським за допомогу!Пам‘ятайте, що ви на дорозі не одні. В разі чого ви завжди можете звернутися до патрульних. Безпечної дороги!#lvivpolice #патрульнаполіція

Опубліковано Патрульна поліція Львівської області Вівторок, 3 грудня 2019 р.

 

Коментарі

Позначки: , ,