На Львівщині поліцейських не тестують на коронавірус, – журналіст

Новини 24 Квітня, 2020 328

Поліцейські зараз сама ризикова категорія після медиків

На Львівщині тестують медиків, прокурорів, священиків, журналістів… Працівників поліції, які комунікують з людьми – не тестують.

Як пише «Четверта студія», про це написала на своїй сторінці у ФБ журналіст Вікторія Балицька.

«А чому не тестують на коронавірус поліцейских? Не важне начальство, яке, я припускаю, приватно дбає про своє здоров’я, а простих поліцейських, які щодня працюють в полі, з сотнями людей спілкуються!? По великому рахунку, поліцейські зараз сама ризикова категорія після медиків. А можливо, і на рівні з медиками», – зазначила у своєму дописі Балицька.

Вона зазначає, що «медиків тестують, прокурорів тестують, хоча вони здебільшого в кабінетах сидять, священиків тестують, навіть журналістів одні приватні компанії в Львові вирішили протестувати, хоча кількість комунікацій журналіста і поліцейського навіть в порівняння не йде».

«Поліцейський в десятки чи сотні разів більше комунікує з людьми. Це при тому, що буває й так, що одноразова маска у поліцейського одна на цілу зміну. Хтось скаже: ті експрес тести і так не точні. Різні є. Так закупіть якісні і точні. Чому не дбають про тих, хто дбає і наглядає за дотриманням закону? Поліцейським зараз важко, але фізичне навантаження підсилюється відчуттями того, що вони не захищені, як «гарматне м’ясо». Керівництво МВС і країни вкотре демонструє, що на поліцейских їм начхати, а отже, десь і на закон та порядок в країні», – наголошує журналіст.

Коментарі

Позначки: , ,