На Львівщині погрожують перекрити колію

Новини 12 Листопада, 2019 231

Ілюстрація: liga.net

Місцеві мешканці нарікають на курсування електрички до Ходорова

Мешканці Львівщини нарікають на графік курсування і кількість вагонів у поїзді  Львів-Ходорів/Ходорів-Львів.

Як пише на сторінці спільноти ГО «Варта-1» Христина Єгорова, «жителі навколишніх сіл не можуть добратися на роботу вже котрий місяць, через поїзд Ходорів – Львів. Даний поїзд повинен відправлятися з зупинки Ходорів о 04.20 і другий 05.25, але через економію пального і інших засобів чомусь їде тільки один».

Про це повідомляє «Четверта студія».

«Доки ще терпіти? Жителі навколишніх сіл не можуть добратися на роботу вже котрий місяць, через поїзд Ходорів – Львів. Даний поїзд повинен відправлятися з зупинки Ходорів о 04.20 і другий 05.25, але через економію пального і інших засобів чомусь їде тільки один.

Та поїздом його назвати важко:в складі поїзда 4 вагони, з яких два просто міні вагони і в ці вагони повинні поміститися люди з двох поїздів, двері на вихід не відчиняються, самі вагони не опалюються і в зимі можна не тільки застудитися, але і примерзнути до крісел. Але нашій доблесній Укрзалізниці цього замало, і вони вирішили по черзі знімати один із поїздів.

Тепер в нас виникає питання, а чим добратися на роботу? Якщо люди працюють з сьомої години, то чим мають добратися, якщо о 04.20 поїзда нема. Або студенти і ті які працюють з 9 год, чим мають доїхати якщо 05.25 поїзда знову таки нема.

На ці питання на гарячій лінії відповідають так:”Так вам не підходить і так не підходить, то їдьте в Польщу на роботу”. А просто дати можливість людям працювати на своїй землі і зробити належні умови для того-варіанту нема. Людям терпець увірвався, вже не можуть терпіти такого ставлення до себе, як до худоби.

Тому якщо ситуація не зміниться протягом тижня і всі поїзди не будуть курсувати по своєму графіку, люди готові вийти на колію, і не пропустити жодного поїзда по напрямку Ходорів-Львів, Львів-Ходорів. Я надіюсь що Укрзалізниця нас почула»,- зазначається у дописі Христини Єгорової на сторінці «Варта-1» у ФБ.

 

Коментарі