На Львівщині погодили внесення змін до показників обласного бюджету

Новини 10 Лютого, 2020 151

Фото ілюстративне. Джерело: Львівська облрада

На об’єкти соціально-культурного та житлово-комунального призначення передбачено 228 млн грн

Сьогодні, 10 лютого, постійна комісія з питань бюджету, соціально-економічного розвитку погодила внесення змін до показників обласного бюджету та підтримала Програму капітального будівництва об’єктів соціально-культурного та житлово-комунального призначення. А також затвердила перелік об’єктів у межах Програми капітального будівництва.

На об’єкти соціально-культурного та житлово-комунального призначення передбачено 228 млн грн. В основному – це об’єкти комунальних закладів обласної ради, зокрема галузей охорони здоров’я, соціального захисту, культури. Також враховано деякі пропозиції від районів, ОТГ, сіл, селищ. Кошти мають намір скерувати на роботи з реконструкції амбулаторій, оновлення матеріально технічної бази навчально-реабілітаційних центрів для дітей з особливими освітніми потребами, на будівництво, реконструкцію, ремонт і  утримання автомобільних доріг загального користування.

Комісія також погодила переліки фінансування в рамках програм «Охорона і збереження культурної спадщини», «безпечна Львівщина», «Енергозбереження для бюджетної сфери», які будуть долучені до Програми капітального будівництва.

Під час комісії заслухали також інформацію про стан виконання обласних цільових програм за 2019 рік. За підсумками 2019 року виконання обласних цільових програм складає 95,2% (у 2018 році  94,4%) , що більше ніж у 2018 році на 0,8%.

Окрім того, бюджетна комісія розглянула питання відновлення проведення медичних оглядів водіїв на стан сп’яніння. За підсумками обговорення ухвалили рішення доручити департаменту охорони здоров’я Львівської ОДА вивчити потребу в коштах, а ОДА – звернутися до Львівської міської ради з пропозицією співфінансувати огляди з міського бюджету.

Коментарі

Позначки: ,