На Львівщині податкова встановила продаж товарів побутової хімії

Новини 28 Січня, 2024 1 079

Внутрішньо переміщені особи можуть отримати 20 тисяч гривень, але не всі / Фото: pixabay.com

під час проведення фактичної перевірки встановлено факт незаконної господарської діяльності з продажу італійських продуктів та побутової хімії

Працівники Головного управління ДПС у Львівській області систематично проводять заходи щодо контролю за дотримання суб’єктами господарювання норм законодавства.

Про це пише Четверта студія з посиланням на ДФС Львівщини.

Зокрема, нещодавно доперевірочним аналізом за дотриманням вимог законодавства суб’єктами господарювання у частині проведення розрахункових операцій на сайті Інтернет – магазину встановлено ряд фізичних осіб, які, ймовірно, здійснюють господарську діяльності без державної реєстрації.

Окрім того, під час проведення фактичної перевірки встановлено факт незаконної господарської діяльності з продажу італійських продуктів та побутової хімії.

На порушника складено протокол про адміністративні правопорушення за ст. 164 Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Для застосування адміністративних стягнень матеріали перевірки скеровано у суд для вжиття відповідних заходів в межах компетенції.

Головне управління ДПС у Львівській області наголошує платникам податків та громадянам на необхідності реєстрації суб’єктами господарювання у випадку здійснення системної господарської діяльності з продажу товарів (надання послуг), оскільки державна реєстрація суб’єктів господарювання – обов’язкова та базова умова здійснення усіх видів підприємницької діяльності.

Коментарі

Позначки: ,