На Львівщині почнуть скасовувати карантинні обмеження

Новини 06 Липня, 2020 1 555

Ілюстрація з відкритих джерел

Епідситуація щодо CoVid-19 у Львівській області по всіх 4-х показниках відповідає визначеним МОЗ цільовим критеріям

У Львівській області епідситуація щодо CoVid-19 по всіх 4-х показниках відповідає визначеним МОЗ України цільовим критеріям.

Як пише “Четверта студія”, про це повідомив на своїй сторінці у ФБ заступник директора Львівської обласної інфекційної лікарні з медичної частини Ігор Берник.

“Вітаю всіх з тим, що за даними МОЗ України,  епідситуація щодо CoVid-19 у Львівській області по всіх 4-х показниках відповідає визначеним МОЗ України цільовим критеріям. Це перший крок до переходу наступного етапу карантину, що передбачає послаблення карантинних обмежень! Але тільки від нас залежить чи буде завтра, в наступні дні, тижні…місяці ця ситуація покращуватись чи ми знову повернемось до “лідерів” і будемо встановлювати нові антирекорди!

Треба пам’ятати, що кожне позитивне ПЛР – це чиєсь життя! А життя і здоров’я – це найцінніше що в нас є. Тому давайте берегти своє життя, життя наших рідних, дітей, батьків і життя своїх ближніх! Де це необхідно – вдягаймо маски і дотримуймось дистанції, коли це потрібно – обробляймо руки антисептиком!”Ю,- зазначив у своєму дописі лікар-інфекціоніст Ігор Берник.

Як повідомлялося, Львівщина відповідає критеріям послаблення карантину.

Коментарі

Позначки: , , ,