На Львівщині поблизу Дрогобича продадуть газове родовище

Новини 05 Жовтня, 2021 213

Фото: Укрінформ

Стартова ціна аукціону з права видобутку газу перевищує 100 млн грн

Державна служба геології та надр України виставила на аукціон спеціальний дозвіл на користування надрами на Львівщині. Про це пише Четверта студія з посиланням на Захід.нет.

Йдеться про промислову розробку Тинівського родовища з розвіданими покладами близько 4 млрд м3 природного газу, яке розташоване на території Дрогобицького та Самбірського районів.

Аукціон з продажу спеціального дозволу на користування Тинівським родовищем (в інтервалі глибин від денної поверхні до 400 м; від 650 м – без обмеження у глибині (за виключенням Грушівського родовища) відбудеться 20 жовтня на електронному майданчику Prozorro.Продажі.

Тинівське родовище природного газу розташоване на території Дрогобицького та Самбірського районів Львівської області – за 13 км на північний схід від Дрогобича. Воно займає площу понад 58 км2. За попередніми даними державного балансу запасів корисних копалин, на цій ділянці запаси природного газу становлять близько 4 млрд м3.

Спеціальний дозвіл стосується геологічного вивчення, дослідно-промислової розробки родовища з подальшим видобуванням корисних копалин. Термін дії спецдозволу – 20 років. Стартова ціна продажу з аукціону – 107, 8 млн грн.

Коментарі

Позначки: ,