На Львівщині після святкування в ресторані 17 людей госпіталізували з отруєнням

Новини 07 Липня, 2021 62

Фото ілюстративне. Джерело: УНІАН

Вчора, 6 липня, у Львівську обласну інфекційну клінічну лікарню госпіталізували 17 людей. Напередодні вони харчувались у ресторані в смт. Куликів.

Як пише “Четверта студія”, про стан хворих Суспільному розповів директор лікарні Сергій Федоренко.

За словами директора лікарні, впродовж 6 липня до лікарні звернулося 17 людей, з них — 6 дітей. Усі вони мали схожі симптоми: підвищення температури тіла, блювота, біль в животі та розлади травлення.

“Стан хворих — середньої тяжкості. Занепокоєння ніхто на ранок (7 липня, — ред.) за клінічними симптомами не викликає. Зараз триває робота з виявлення збудника хвороби. Це буде можливо зробити через 4 доби після звернення в стаціонар. Тоді можемо говорити про те, що стало причиною хвороби”, — каже Сергій Федоренко.

Як повідомили на Telegram-каналі Департаменту з питань цивільного захисту Львівської ОДА, усі ці люди 4 липня харчувались в ресторані “Панський Книш” у смт. Куликів, що розташоване за 18 км від Львова. Загалом того дня ресторан відвідало 28 людей. Ще 11 гостей закладу до лікарів не зверталися.

Кореспонденти Суспільного намагалися отримати коментар адміністратора ресторану “Панський книш”, втім поспілкуватися із ним не вдалось.

Суспільне готове надати право всім учасникам події висловити свою позицію. Для цього рекомендуємо зв’язатися з редакцією в будь-який зручний спосіб.

Коментарі

Позначки: , ,