На Львівщині підприємство «Bader Україна» відновлює роботу в умовах карантину

Новини 13 Квітня, 2020 3 906

На Львівщині підприємство «Bader Україна» відновлює роботу в умовах карантину

На Львівщині, підприємство «Bader Україна», що займається виготовленням шкіряних оббивок для автомобільних салонів провідних світових автовиробників, поступово відновлює свою роботу в умовах карантину. Про це повідомило керівництво компанії.

Про це ІВ Четверта студія повідомила прес-служба підприємства.

«На даний момент дуже невелика кількість працівників задіяні на заводі в Городку. З 13 квітня поступово будуть відновлювати свою роботу і інші працівники даного підрозділу», йдеться в повідомленні компанії на офіційній сторінці у Facebook від 11 квітня.

Про відновлення роботи інших підрозділів підприємства цього тижня буде повідомлено додатково. «Коли очікувати іншим підрозділам виходу на роботу? Додатково попередимо наступного тижня», зазначено у повідомленні.

На підприємстві «Bader Україна» здійснюють весь комплекс запобіжних заходів, необхідних в умовах карантину, спричинених епідемією коронавірусу. Для безпеки працівників у достатній кількості закупили професійні маски, рукавиці та необхідні засоби дезінфекції. Як зазначено у повідомленні, ретельна дезінфекція та провітрювання приміщень проводиться після роботи кожної змінити.

Підприємство забезпечує довезення працівників на роботу, автобуси дезінфікують після кожного рейсу.

Компанія «Bader Україна», окрім турботи про своїх працівників, докладає зусилля для боротьби з коронавірусом на Львівщині. Професійні маски, тести і ширми уже передали Львівській обласній інфекційній клінічній лікарні та 1-шій Міській клінічній лікарні ім. Князя Лева.

Ще 4 000 професійних захисних масок найближчими днями підприємство передає працівникам Державної прикордонної служби України, які зараз несуть службу на сході України.

Довідка

ТзОВ ««Bader Україна» – виробнича компанія,  що спеціалізується на пошитті шкіряних оббивок для салонів автомобілів провідних світових виробників, було зареєстроване на Львівщині у 2006 році. Компанія «Bader Україна» має виробничі підрозділи у Городку, два – у с. Кожичі Яворівського району, у Червонограді. У компанії працює понад 4 тис. працівників.

Коментарі

Позначки: , ,