На Львівщині підозрювану за виготовлення закордонних паспортів взяли під варту

Новини 01 Серпня, 2021 395

За принципової позиції прокурорів Львівської обласної прокуратури суд розглянув клопотання про обрання запобіжного заходу, визнав підозру обґрунтованою та обрав фігурантці запобіжний захід у вигляді тримання під вартою із правом внесення застави у розмірі 68 тис грн.

Про це пише Четверта студія з посиланням на прес-службу Львівської обласної прокуратури.

Начальниця відділу одного із центрів оформлення документів ЛМУ ГУ ДМС у Львівській області організувала систематичне вимагання у громадян України неправомірної вигоди за прискорення та безперешкодне виготовлення паспортів для виїзду за кордон.

Після одержання чергової суми неправомірної вигоди у розмірі 3 тис грн, жінку затримано в порядку ст.208 КПК України. Загалом задокументовано отримання фігуранткою 8 тис грн неправомірної вигоди.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснюється слідчими Слідчого управління Головного управління Національної поліції Львівської області, за матеріалами Управління стратегічних розслідувань у Львівській області ДСР Нацполіції України.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Коментарі

Позначки: ,