На Львівщині під час пожежі загинули кози

Новини 08 Грудня, 2019 231
На Львівщині під час пожежі загинули кози

На Львівщині під час пожежі загинули кози

Протягом доби 7 грудня рятувальники 7 разів ліквідовували займання в житлових секторах та автомобілі.

Про це пише “Четверта студія” посилаючись на ГУ ДСНС у Львівській області.

Так о 8:49 надійшло повідомлення про пожежу в с. Верхня Луковиця Стрийського району в дерев’яному житловому будинку площею 54 кв м. На місце було відправлено відділення з Стрийської та Моршинської пожежних частин.  Пожежу рятувальникам вдалось приборкати о 10:05 год. Вогонь встиг знищити речі домашнього вжитку на площі 50 ка м, стіни та деревяне перекриття на площі 40 кв м. На місці події ніхто не постраждав.

Того ж дня близько другої години рятувальники здійснили виїзд на пожежу автомобіля «ВАЗ 2106» у м. Червоноград. Вогнеборці прибули за лічені хвилини та пожежу вдалось ліквідувати силами водія та небайдужих жителів ще до прибуття пожежного відділення. Вогонь пошкодив моторний відсік та лакофарбове покриття капоту.

О 16:40 на диспетчерський пункт служби «101» надійшло повідомлення про пожежу в господарській будівлі в м. Пустомити  по вул. Коцюбинського 4. На місце пожежі було відправлено відділення пожежної частини м. Пустомити. Прибувши на місце, вогнеборці прийнялись до ліквідації займання водою, та вже о 16:53 повністю ліквідували займання. Вогонь знищив 2 кг сіна, загинули 3 кози та 2 птиці. Було врятовано будівлю.

Ще рятувальники ліквідували займання у гаражі у м. Миколаїв, металевому вагончику сторожа автостоянки у м. Львів та сміттєвому контейнері у м. Броди.

Коментарі

Позначки: , ,