На Львівщині під час полювання мисливець підстрелив єгеря

Новини 04 Грудня, 2017 103

Ілюстративне фото

Лікарі діагностували у постраждалого «вогнепальне поранення та перелом стегна»

На Сокальщині у лісництві поблизу села Сілець під час полювання мисливець випадково вистрелив у єгеря. Як інформує прес-служба ГУ НП у Львівській області, інцидент трапився під час ліцензійного полювання.

До правоохоронців звернулась медсестра та повідомила, що у лікарню доставили 37-річного мешканця Червонограду, який працює старшим єгерем у лісництві.  Як встановили правоохоронці, кульове поранення єгер отримав 2 грудня близько 12:30 у лісовому масиві неподалік села Сілець Сокальського району, під час ліцензійного полювання на дикого кабана. Також встановлено, що потерпілого з необережності поранив 62-річний мисливець, місцевий мешканець, пострілом з мисливської рушниці ТОЗ 12-го калібру.

“За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ст.128 (необережне тяжке або середньої тяжкості тілесні ушкодження) КК України. Скоєне карається громадськими роботами на строк від ста п’ятдесяти до двохсот сорока годин або виправними роботами на строк до двох років, або обмеженням волі на строк до двох років. Проводиться досудове розслідування”, – йдеться у повідомленні.

Коментарі

Позначки: ,