На Львівщині під час голосування було знеструмлено три виборчі дільниці

Новини 26 Жовтня, 2020 157

Фото: ДСНС

На Львівщині повідомлень про псевдозамінування у день виборів зафіксовано не було, – ДСНС

25 жовтня із настанням темної пори доби сталося знеструмлення 23 виборчих дільниць у Вінницькій (6), Запорізькій (3), Львівській (3), Херсонській (3), Івано-Франківській (3), Дніпропетровській (1), Закарпатській (1) Донецькій (1) Харківській (1) та Київській (1) областях.

Як пише «Четверта студія», про це повідомляє ДСНС.

Як зазначається. на всі випадки силами ДСНС забезпечено доставку електрогенераторів та забезпечено подачу електроенергії. Всього залучалося понад 50 осіб та 12 одиниць техніки ДСНС.

Станом на 7 год. 26 жовтня підрозділами ДСНС за допомогою електрогенераторів проводиться подача електроенергії на 2 виборчі дільниці та територіальну виборчу комісію у с. Новиця Калуського району Івано-Франківської області.

У зв’язку із підрахунком голосів на виборчих дільницях продовжується чергування 1 тис. 679 осіб ДСНС.

Як повідомляє ДСНС, протягом 25 жовтня надходили анонімні повідомлення про замінування 13 виборчих дільниць у Вінницькій (6), Одеській (4), Дніпропетровській (2) та Київській (1) областях. У порядку взаємодії залучалось 28 осіб та 7 одиниць техніки, у тому числі піротехнічний розрахунок ДСНС. Після проведених перевірок факти замінування не підтвердилися.

Як повідомлялося, 25 жовтня о 17:55 до Служби порятунку “101”, надійшло повідомлення про те, що у Львові на вул. Патона, 7 в ліцеї №15, де знаходиться виборча дільниця, зникло світло та їдкий запах на першому поверсі трьохповерхової будівлі.

Як з’ясувалось по прибуттю відбулось коротке замикання без подальшого горіння.  Назвичайники за допомогою генератора забезпечили подачу безперебійного електричного живлення на виборчу дільницю, аби кожен громадянин міг здійснити волевиявлення.

25 жовтня о 18:34, надійшло повідомлення, що в м. Жидачів на вул. Франка,7 в гімназії ім. О.Партицького, відсутнє освітлення в зв’язку з тим, що вийшли з ладу галогенні лампи в 5-ти кабінках для голосування.

Оперативною групою Жидачівського районного відділу ГУ ДСНС України у Львівській області проведені роботи по відновленню освітлення в 5-ти кабінках за допомогою 2-х подовжувачів та 3-х ліхтарів.

 

 

Коментарі

Позначки: ,