На Львівщині під час ДТП постраждало двоє малолітніх дітей

Новини 05 Червня, 2020 404

Фото ілюстративне з відкритих джерел

У містах Миколаїв та Городок, минулої доби,  4 червня, внаслідок ДТП постраждали діти.

Як пише «Четверта студія», у департаменті цивільного захисту Львівської ОДА повідомили, що  4 червня в м. Миколаєві, місцевий мешканець 1974 року народження, здійснюючи заїзд на подвір’я свого будинку не впорався з керуванням, його автомобіль зупинився, внаслідок чого дитина 2015 року народження, яка бігла за вказаним автомобілем вдарилась об задню частину автомобіля, впала на ґрунто-щебеневе покриття та вдарилась головою. Дитину доставлено в Миколаївську ЦРЛ з діагнозом: “ЗЧМТ, забій головного мозку, тріщина тім’яної ділянки”.

Цього ж дня, 4 червня, в м. Городок по вул. Заставській водій автомобіля Renault megane scenic, мешканець м. Львів 1979 року народження, здійснив наїзд на велосипедиста, мешканця м. Городок 2013 року народження, якого було доставлено в Городоцьку ЦРЛ. Діагноз: “забій лівої щоки, садни обох кінцівок”.

Як повідомили у Нацполіції Львівської області, за минулу добу на автодорогах Львова та області стались 74 дорожньо-транспортні пригоди, чотири з них – з потерпілими. 32 автопригоди стались на дорогах області, ще 42 – у Львові.

Внаслідок ДТП п’ятеро осіб травмовано.

Коментарі

Позначки: , , , ,