На Львівщині перекинувся човен з людьми: пошуки постраждалих тривають (ВІДЕО)

Новини 27 Лютого, 2020 443

Скриншот ФБ

У Золочівськомув озері шукають чоловіка.

Як пише «Четверта студія» з посиланням на «Золочів.нет», 26 лютого о 19.33, до золочівських рятувальників надійшло повідомлення про те, що в c. Гологори, Золочівського району в місцевому озері топиться людина.

На час прибуття рятувальників місцевими жителями було витягнуто двох осіб, а саме жителів с. Гологори 1990 р.н. та 2012 р.н. Даних осіб швидкою медичною допомогою доставлено в Золочівську центральну районну лікарню з попереднім діагнозом загальне переохолодження.

Пожежно-рятувальним відділенням за допомогою човна, проведено пошукові роботи ще одного громадянина 1968 року народження, якого не було знайдено.

Пошукові роботи тривають.

Як повідомили у департаменті цивільного захисту Львівської ОДА,  26 лютого о 19:33 год., в місцевому озері с. Гологори Золочівського району, під час плавання на надувному човні впали у воду 3 осіб (з них 1 дитина 2012 року народження). Місцевими мешканцями витягнуто на поверхню 2 осіб (з них 1 дитину), яких доставлено в Золочівську ЦРЛ з попереднім діагнозом: “Загальне переохолодження”.

«Пожежно-рятувальним відділенням ГУ ДСНС України у Львівській області проводились роботи по пошуку загиблого місцевого мешканця 1968 року народження. Станом на 21:40 год. 26 лютого, потопельника не виявлено. Пошукові роботи продовжуватимуться з настанням світлої доби 27 лютого», – зазначається у повідомленні.

Обставини події встановлюються.

Коментарі

Позначки: , , , , , ,