На Львівщині пенсіонер постачав у магазини горілку зі спирту і води

Новини 23 Квітня, 2020 890

Фото ілюстративне. Джерело: Цензор.нет

Збував у торгівельних мережах Мостиського та Старосамбірського району

На Львівщині судитимуть зловмисника, причетного до торгівлі фальсифікованою горілкою.

Як пише «Четверта студія», у відділі комунікації головного управління Національної поліції у Львівській області повідомили, що 66-річного львів’янина, викрили співробітники відділу розслідування злочинів загальнокримінальної спрямованості слідчого управління поліції Львівщини спільно з оперативниками Управління стратегічних розслідувань за процесуального керівництва прокуратури області.

Під час досудового розлісдування правоохоронці встановили, що підозрюваний, 66-річний львів’янин, придбав більше двох тисяч пляшок фальсифікованої горілки з підробленими марками акцизного збору, перевіз її у складське приміщення та в подальшому передав для реалізації у торговельних закладах на території Старосамбірського та Мостиського районів.

Під час обшуку поліцейські виявили та вилучили зі складу у Львові більше семисот пляшок фальсифікованої горілки торговельних марок національних виробників, готової до транспортування та реалізації. Під час експертоного достідження було встановлено, що вилучена продукція є «спиртово-водною сумішшю», а не горілкою.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні, відкритому за ч.1 ст.199 (Виготовлення, зберігання, придбання, перевезення, пересилання, ввезення в Україну з метою використання при продажу товарів, збуту або збут підроблених грошей, державних цінних паперів, білетів державної лотереї, марок акцизного податку чи голографічних захисних елементів) та ч.1 ст.204  (Незаконне виготовлення, зберігання, збут або транспортування з метою збуту підакцизних товарів) Кримінального кодексу України, завершене.

Обвинувальний акт скерований на розгляд суду. Максимальне покарання, що загрожує обвинуваченому – позбавлення волі на строк до семи років.

Коментарі

Позначки: , , , ,