На Львівщині патрульні стежать за дорожніми службами і витягують автомобілі із заметів (ФОТО)

Новини 14 Січня, 2021 280

Фото: Патрульна поліція у Львівській області

На Львівщині через ускладнення погодних умов патрульні поліцейські посилено стежать за роботою дорожніх служб аби ті вчасно реагували на зміни.

Як пише «Четверта студія», про це повідомляє Патрульна поліція Львівської області на своїй сторінці у ФБ.

Як зазначається, «під час обстеження автодороги Київ— Чоп на 702 кілометрі біля населеного пункту Івашківці, патрульні помітили автомобіль Mercedes-Benz Sprinter. Транспортний засіб застряг в снігу і водій не міг сам дати собі раду. Поліцейські зупинилися і виштовхали бус із замету.  Чоловік подякував інспекторам і поїхав далі у своїх справах».

Як інформують у прес-службі Патрульної поліції у Львівській області,  «аналогічний транспортний засіб потрапив в халепу на 142 кілометрі автодороги Ковель-Володимир-Волинський-Червоноград-Жовква біля населеного пункту Волиця. У буса тріснуло колесо і зламалася маточина. Водій побачивши поліцейських, які прийшли до нього поцікавитися чи потрібна допомога, дуже зрадів. У чоловіка розрядилася батарея в телефоні і він не зміг викликати евакуатор.  Поліцейські допомогли йому знайти евакуатор аби той зміг дістатися до найближчого сервісного центру. Чоловік теж подякував патрульним».

«Закликаємо не залишатися байдужими, попереду сильні морози і якщо ви побачите, що хтось потребує допомоги не оминайте», – зазначається у повідомленні Патрульної поліції.

 

Коментарі

Позначки: , , , ,