На Львівщині патрульна поліція відмовилась від 700 доларів

Новини 08 Вересня, 2023 105

На Львівщині на хабарі викрили митника

Він поклав гроші на сидіння службового автомобіля. Правоохоронці відмовились від неправомірної вигоди та викликали на місце події слідчо-оперативну групу

За процесуального керівництва Золочівської окружної прокуратури скеровано до суду обвинувальний акт стосовно 36-річного чоловіка. Йому інкримінують обіцянку та надання службовим особам неправомірної вигоди (ч. 1 ст. 369 КК України).

Про це пише Четверта студія з посиланням на прес-службу прокуратури Львівської області.

Розслідуванням встановлено, що у липні цього року, в Золочівському районі, у комендантську годину працівниками поліції було зупинено водія транспортного засобу. Фігурант порушив правила дорожнього руху та перебував в стані алкогольного сп’яніння.

Для того, щоб уникнути адмінвідповідальності, обвинувачений запропонував поліцейським хабар у розмірі 700 доларів США. Він поклав гроші на сидіння службового автомобіля. Правоохоронці відмовились від неправомірної вигоди та викликали на місце події слідчо-оперативну групу.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснювали слідчі Золочівського районного відділу поліції Головного управління Національної поліції у Львівській області.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Коментарі

Позначки: ,