На Львівщині п’ятеро осіб займались гральним бізнесом

Новини 24 Січня, 2021 306

гральний бізнес

Під процесуальним керівництвом Львівської обласної прокуратури завершено досудове розслідування та сьогодні 22 січня скеровано до Мостиського районного суду Львівської області обвинувальний акт відносно 5 членів організованої злочинної групи за фактом незаконного зайняття гральним бізнесом (ч.3 ст. 28 – ч.1 ст. 203-2 КК України).

Про це інформує прес-служба прокуратури Львівської області, пише Четверта студія.

Досудовим розслідуванням встановлено, що учасники організованої групи, до складу якої входили 5 мешканців Мостиського району (два організатори 37 та 45 років, а також троє співучасників віком 20, 21 та 23 років, які виконували роль адміністратора, касира та менеджера), обладнали та організували приміщення у місті Мостиська, де відвідувачі мали доступ до азартних ігор на гральних автоматах обов’язковою умовою участі в яких була сплата гравцем готівкових коштів для можливості здійснення ставок.

Раніше у ході проведення санкціонованого обшуку у вказаному приміщенні виявлено та вилучено, зокрема: робочу станцію адміністратора (2 системні блоки комп’ютерів), програмні модулі спеціалізованого програмного забезпечення, чорнова бухгалтерія, мобільні телефони.

Досудове розслідування здійснювали слідчі СУ ГУ НП у Львівській області за оперативного супроводу УСР у Львівській області.

За вказані дії обвинуваченим загрожує покарання у вигляді штрафу від 10 тис до 40 тис неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, з позбавленням права обіймати певні посади або займатися певною діяльністю строком на 1 рік.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Коментарі

Позначки: