На Львівщині п’яний військовослужбовець побив водія,- соцмережі (ФОТО)

Новини 21 Грудня, 2020 1 896

Фото ФБ/Iryna Machikha

Інцидент стався на очах у ще кількох військовослужбовців, – соцмережі

На Львівщині військовослужбовець перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння завдав тілесні ушкодження водію автомобіля.

Як пише «Четверта студія», про даний інцидент повідомляється на сторінці спільноти «Варта 1» у ФБ, де оприлюднено світлини з місця події.

Автор допису – Iryna Machikha, повідомляє, що подія сталася з її молодшим братом.

Тебе добити треба!” у стані сильного алкогольного сп’яніння кричав військовослужбовець! Прагну справедливості і хочу, щоб таких “героїв” знали в обличчя.

Так як, на місці мого брата, може опинитись ваш брат, син, чоловік чи друг!

А тепер детальніше:  мій молодший брат повертаючись додому, заправив авто на заправці ANP на об’їздній м.Жовква, після чого продовжив рух по головній дорозі у напрямку м.Рава-Руська.

Коли раптом із напрямку м.Червоноград авто FORD GALAXY д.н.з. ВС7992НМ, за кермом якого у стані сильного алкогольного сп’яніння перебував Стародубцев Богдан Сергійович 30.03.1985 року народження, не надавши переваги руху моєму братові, який наголошую рухався по головній, не гальмуючи зрізає весь період авто мого брата.

У авто Стародубцева перебувало ще троє військовослужбовців також у стані алкогольного спяніння, серед яких і був наш головний “герой” Андрій Шувалов.

Здавалось би звичайне ДТП, хтось не надав комусь перевагу…та ні!

“Герою” Шувалову було цього мало, він вирішив розібратись по пацанячому. Підійшовши до авто мого брата зі словами “Що ти наробив…відкрий двері…?” почав кулаками вибивати бокове скло водія. У цей час брат заблокував усі двері, після чого Андрій Шувалов наніс удар ногою у бокове вікно водія, тим самим наніс тілесні пошкодження моєму брату. Лице брата залило кров’ю, осколки застрягли у лобі, скронях та руках брата.

Виявилось і цього було мало, Шувалов почав діставати брата з авто зі словами “тебе добити треба!” Дякуючи Богу, на цей момент, небайдужі люди не побоялись заступитись!

Щиро вдячна усім небайдужим, хто надав допомогу моєму брату, зокрема працівникам швидкої карети Медецини катастроф, пані Олі та їх напарнику, які надали швидку невідкладну допомогу!

“герой” Шувалов Андрій»,- зазначає у своєму дописі Iryna Machikha.

https://m.facebook.com/profile.php?id=100041513265300&_rdr

Водій авто: https://www.facebook.com/profile.php?id=100053342979873.

 

 

‼‼‼ “ТЕБЕ ДОБИТИ ТРЕБА!”‼‼‼
у стані сильного алкогольного спяніння кричав військовослужбовець АНДРІЙ ШУВАЛОВ!
Прагну…

Опубликовано Iryna Machikha Воскресенье, 20 декабря 2020 г.

 

 

Ще декілька фото “ГЕРОЇВ”!!!

Опубликовано Iryna Machikha Воскресенье, 20 декабря 2020 г.

 

Коментарі

Позначки: , ,