На Львівщині оштрафували двох депутатів обласної ради та 5 підлеглих Козицького

Новини 23 Жовтня, 2021 207
Прокуратура Львівської області. Фото ілюстроване з відкритих джерел.

Прокуратура Львівської області. Фото ілюстроване з відкритих джерел.

За рахунок порушників антикорупційного законодавства бюджет поповнився на 350 тис грн

Прокурорами області упродовж 9 місяців поточного року забезпечено обов’язкову участь прокурора у розгляді судом 675 протоколів про адміністративні правопорушення, пов’язані з корупцією, складених уповноваженими особами Національної поліції України та Національного агентства з питань запобігання корупції.

Про це інформує Четверта студія з посиланням на прес-службу прокуратури Львівської області.

Серед фактів порушень вимог антикорупційного законодавства найпоширенішими є порушення вимог фінансового контролю: несвоєчасне подання без поважних причин декларації особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування за ст. 172-6 КУпАП.

До прикладу, у справах про порушення вимог фінансового контролю та несвоєчасне без поважних причин подання до Єдиного державного реєстру декларацій осіб, уповноважених на виконання функцій держави та місцевого самоврядування до відповідальності із накладенням адмінстягнення у виді штрафу притягнуто, зокрема 2 депутати обласної ради, 5 посадовців облдержадміністрації, 14 правоохоронців.

Загалом, завдяки принциповій позиції прокурорів Львівської області, за результатами судових розглядів стягнуто штрафів на суму 350 тис грн.

Коментарі

Позначки: , ,