На Львівщині опікуни людей з інвалідністю підтримують Петра Порошенка (ДОКУМЕНТ, ФОТО)

Новини 21 Березня, 2019 143

Для українців є надзвичайно важливим продовжити той курс держави, яким країна рухається останні 5 років завдяки чинному Президенту.

Про це сьогодні, 21 березня, заявили представники громадських організацій, які опікуються людьми з інвалідністю, повідомляє кореспондент 4studio.

Мовці підготували звернення, у якому аргументують свій вибір голосувати за Петра Порошенка на майбутніх виборах:

“Громадська організація “Львівська обласна асоціація Всеукраїнської організації осіб з інвалідністю України”, яка об`єднує в своєму складі в своїх 25-ти районах і міських осередках понад 25 тисяч осіб з інвалідністю, відзначає значну роботу, проведену командою діючого Президента по збереженні суверенності нашої держави, створенні фактично з нуля української армії, утвердженні української мови та збереження душі українського народу через автокефалію Православної церкви України.

Звернення громадських організацій, які опікуються людьми з інвалідністю, фото: 4studio

Ми, люди з інвалідністю – та частина громадян України, які, як лакмусовий папірець, найчутливіше відчувають на собі життя суспільства, правду його законів, рівень його громадянської культури. Для нас дуже важлива повага та відчуття небайдужості до власної долі.

В останні роки ми відчуваємо позитивні зрушення в ставленні представників громадянського суспільства, в тому числі владних структур до розуміння і вирішення проблем людей з інвалідністю. Надіємось, що розпочаті реформи нададуть можливість ефективно ці проблеми вирішувати”, – йдеться у зверненні.

Звернення громадських організацій, які опікуються людьми з інвалідністю, фото: 4studio

“Люди з особливими потребами дуже гостро відчувають потреби суспільства, тому підтримують ті реформи влади, які уже проводяться в Україні”, – сказала заступник голови Львівської обласної асоціації всеукраїнської організації Союз осіб з інвалідністю України Ірина Ткачук.

Також спікери наголосили на важливості створення української армії та закликали не вірити обіцянкам тих, хто вже мав можливість керувати Україною.

Звернення громадських організацій, які опікуються людьми з інвалідністю, фото: 4studio

Голова Буської районної асоціації ВСОІ Климус Софія наголосила, що якщо Петро Порошенко і надалі буде Президентом, то українська армія стане ще сильнішою.

“Пустомитівщина особливо відчуває реформи, адже у районі активно ремонтують дороги, розвивається інклюзивна освіта, закупляються медичні автомобілі. Район працює з інноваційними моделями допомоги інвалідам”, – додала голова Пустомитівської районної асоціації ВСОІ Марія Білик.

Звернення громадських організацій, які опікуються людьми з інвалідністю, фото: 4studio

“Відносини влади до людей з інвалідністю справді змінилось, з нами працюють не формально, а є відчуття зміни ставлення до людей. Ми бачимо, що громадянське суспільство справді зростає”, – резюмувала Ірина Ткачук.

 

Коментарі

Позначки: , , , ,