На Львівщині очікується погіршення погодних умов

Новини 06 Серпня, 2022 46

За повідомленням Львівського регіонального центру з гідрометеорології України по території Львівської області та м. Львову 07 серпня грози, подекуди шквали 15 – 20 м/с; вночі місцями значні дощі, вдень в окремих районах град.

Про це пише Четверта студія з посиланням на прес-центр ДСНС Львівщини.

Головне управління ДСНС України у Львівській області звертається до населення із застереженням бути уважними і обережними під час погіршення погодних умов:

під час грози, якщо ви перебуваєте вдома, зачиніть всі вікна та двері, у приміщенні не повинно бути протягу, подалі тримайтеся від електроприладів.

якщо негода застала вас на вулиці, намагайтесь не ходити під карнизами будинків, а також тримайтеся подалі від розлогих дерев, рекламних щитів та ліній електропередач.

уникайте металевих парканів, стін, біля яких ростуть дерева, вуличних ліхтарів, металевих веж, опор електропередач.

не ховайтесь від зливи під деревом: воно притягує блискавки. Крім того, є небезпека падіння важких гілок, які можуть зламатись від поривів вітру.

якщо гроза застала вас в автомобілі, не потрібно його покидати, необхідно закрити вікна і опустити автомобільну антену. Автомобіль ні в якому разі не можна паркувати під деревами або високими конструкціями.

«Просимо Вас відповідально ставитись до власного життя та життя своїх рідних і в разі небезпеки телефонувати до Служби порятунку “101”», – йдеться у повідомленні.

Коментарі

Позначки: