На Львівщині нардепа впіймали на порушенні маскового режиму (ФОТО)

Новини 24 Березня, 2021 996

Юрій Камельчук Фото: pravda.com.ua

Людей закликають носити при собі фото “слуги народу” Юрія Камельчука

Жителів Сокальщини закликають демонструвати світлину  представника «Слуг народу» працівникам поліції, як «помічне від штрафів за відсутність маски».

Як пише «Четверта студія», про це йдеться у дописі на сторінці спільноти «Підслухано в Сокалі» у ФБ.

«Шановні мешканці Сокальщини! Всю територію Львівщини додали до “червоної зони” Ковід 19. Коли до вас будуть підходити працівники поліції і зобов’язувати вас носити маску показуйте їм це фото.  На цьому фото Юрій Камельчук, 23.03.2021 в приміщенні міської ради публічно демонструє, що медичну маску носити не обов’язково», – повідомляється на сторінці спільноти «Підслухано в Сокалі» у ФБ.

Як повідомлялося, нардеп від “Слуги народу” Камельчук заявив про “смертельну вакцинацію” і “шкоду масок”.

У Міністерстві внутрішніх справ пояснюють, що за відсутність маски у громадських місцях “червоної” зони штрафуватимуть злісних порушників, які не реагуватимуть на зауваження правоохоронців.

Як пише УП, про це заявив заступник директора департаменту МВС комунікацій зі ЗМІ Ярослав Тракало.

На запитання щодо того, чи залучатимуться додаткові сили поліції для відстеження порушень, Тракало зазначив, що патрулі постійно присутні на вулицях, вони стежать за дотриманням порядку і тепер, відповідно, будуть робити зауваження громадянам без масок.

Злісним порушникам, які не будуть погоджуватися надіти маску, будуть виносити на місці протоколи про штраф у 170 гривень, або постанову про штраф у 17 тисяч, якщо порушення зафіксовано в громадському транспорті або державній установі.

Передісторія: 

Кабінет міністрів заборонив ходити на територіях загального користування під час карантину без захисних масок у “червоних” зонах поширення коронавірусу.

Пізніше у МОЗ наголосили, що вимога носити маски у громадських місцях “червоних” зон стосується лише під час недотримання соціальної дистанції.

Наразі в Україні 8 областей — Житомирська, Закарпатська, Івано-Франківська, Київська, Чернівецька, Сумська, Одеська, Львівська — та столиця Київ потрапили до “червоної” зони за показниками поширення коронавірусу.

Шановні мешканці Сокальщини!
Від сьогодні всю територію Львівщини додали до “червоної зони” ковід 19.
Коли до вас будуть…

Опубликовано Підслухано в Сокалі Вторник, 23 марта 2021 г.

 

 

Коментарі

Позначки: , , , , , , ,