На Львівщині напрацюють стратегію розвитку центрів позашкілля

Новини 29 Квітня, 2023 105

Військово-патріотичне виховання, екотуризм та активне дозвілля

На засіданні депутатської комісії з питань освіти, науки та інновацій Львівської обласної ради 27 квітня депутати розглянули Стратегію розвитку КЗ ЛОР «Львівський обласний центр краєзнавства, екскурсій і туризму учнівської молоді».

Про це пише Четверта студія з посиланням на пресслужбу ЛОР.

В.о. директора центру розповів головні напрямки розвитку центру до 2025 року. “Це військово-патріотичний напрям розвитку, туристично-спортивна діяльність, краєзнавча діяльність, робота баз і таборів”, – повідомив Юрій Ткаченко.

Заслухавши директора, депутати рекомендували доопрацювати стратегію, розширивши можливості співпраці з іншими комунальними закладами Львівської обласної ради.

“Це обласний заклад і він має працювавати з громадами, залучаючи дітей з громад в різний спосіб. В обласній комунальній власності є три заклади позашкільної освіти, які можуть створити спільну програму, – повідомила голова комісії, депутатка Іванна Герус. – Ми дуже хочемо, щоби наші заклади співпрацювали і мали спільну стратегію. Вони могли б підсилювати один одного. У підпорядкуванні обласної ради є освітні заклади для дітей з особливими потребами, які також можуть активно долучатися до цієї стратегії”.

Коментарі

Позначки: