На Львівщині нагородили військовослужбовців

Новини 19 Вересня, 2023 73

На початку засідання заступник голови Львівської обласної ради Юрій Холод оголосив хвилину мовчання за п’ятьма загиблими Героями у російсько-українській війні

Сьогодні, 19 вересня, відбувається ХІХ позачергова сесія Львівської обласної ради.

Про це пише Четверта студія з посиланням на пресслужбу облради.

На початку засідання заступник голови Львівської обласної ради Юрій Холод оголосив хвилину мовчання за п’ятьма загиблими Героями у російсько-українській війні: сьогодні у Львові та області попрощаються із Романом Найдою, Олегом Колесніковим, Сергієм Лесніченком, Богданом Мициком та Володимиром Кузенком.

«Вічна пам’ять та слава усім захисникам України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України», – зазначив Юрій Холод.

Опісля в сесійній залі відзначили нагородами Львівської обласної ради військовослужбовців військової частини А7394: старшого сержанта Михайла Германовича, головного сержанта Валерія Шажка, молодшого сержанта Юрія Германовича, молодшого сержанта Івана Микитина, старшого солдата Богдана Салюка.

Відтак отець Андрій запросив депутатів до короткої молитви.

Під час позачергової сесії депутати планують заслухати звіт про виконання обласного бюджету за півроку, розглянути питання об’єднання обласних комунальних медичних закладів, обговорити пріоритетні видатки та звернення щодо перерозподілу ПДФО.

Коментарі

Позначки: ,