На Львівщині на Свято останнього дзвоника горіла школа (ФОТО)

Новини 30 Травня, 2020 500

Фото: ДСНС

На Свято останнього дзвоника, 29 травня, у м. Старий Самбір на Львівщині горіла школа. Постраждалих немає, рятувальники загасили вогонь.

Як пише “Четверта студія”, у ГУ ДСНС у Львівській області повідомили, що 29 травня о 19:43, надійшло повідомлення про пожежу в м. Старий Самбір на вул. Дашо. Пожежа виникла в двоповерховій цегляній будівлі загальноосвітньої школи.

На момент прибуття рятувальників до місця виклику, з вікон будівлі вибивались язики полум’я. Вся будівля була сильно задимлена. Не гаючи часу рятувальники включились у спеціальні апарати захисту органів дихання та зору та приступили до проведення робіт з ліквідації загорання.

О 20:34 пожежу повністю ліквідували в складі 2-ох ланок газодимозахисної служби.

Внаслідок пожежі вогонь знищив перекриття побутового приміщення між першим і другим поверхом на площі 25 кв.м., облицювання стін на площі 20 кв.м., пошкодив дерев’яні стіни в коридорі на другому поверсі на площі 15 кв.м., дерев’яні віконні рами на площі 7 кв.м.

Завдяки оперативним та злагодженим діям рятувальників вдалось запобігти розповсюдженню вогню та врятувати від знищення вогнем будівлю школи, поруч розташований житловий будинок та господарську будівлю.

До ліквідації пожежі залучили 19 чоловік особового складу та 5 одиниць спецтехніки.

Причини та обставини виникнення пожежі встановлюють правоохоронці.

Коментарі

Позначки: , ,