На Львівщині на конкурс проектів регіонального розвитку громади подали 108 заявок

Новини 27 Квітня, 2021 64

На Львівщині на конкурс проектів регіонального розвитку громади подали 108 заявок

На конкурс проєктів регіонального розвитку у рамках Комплексної програми регіонального розвитку Львівщини, яку  ініційовано у 2021 році, подано 108 проєктних заявок загальною вартістю 333,2 млн грн (150,9 млн грн кошти обласного бюджету).

Про це пише Четверта студія з посиланням на прес-службу ЛОР.

Серед поданих проєктних заявок – 80 спрямовані на будівельні роботи на об’єктах соціальної інфраструктури (будівництво, капітальний ремонт, реконструкція, реставрація) та 28 на закупівлю обладнання для потреб житлово-комунального господарства громад.

Проєктні пропозиції відбиралися за шістьма пріоритетними напрямами: ЖКГ, медицина, перепрофілювання соціальної та адміністративної інфраструктури, енергозбереження в бюджетній сфері, безпека та інше.
Найбільша кількість проєктів подана за такими напрямами: ЖКГ (38 проєктів вартістю 98,3 млн грн), інше (25 проєктів вартістю 97,1 млн грн), медицина (20 проєктів вартістю 61,3 млн грн).

Зараз департамент економічної політики облдержадміністрації здійснює перевірку поданих документів на відповідність вимогам програми та після опрацювання, зареєстровані проєктні заявки буде подані на розгляд та затвердження Конкурсної ради.

Коментарі

Позначки: