На Львівщині морять голодом 850 овець (ФОТО)

Новини 06 Травня, 2020 927
На Львівщині морять голодом 850 овець. Фото: UAnimals.

На Львівщині морять голодом 850 овець. Фото: UAnimals.

850 овець стали заручниками у результаті рейдерського захоплення.

Про це пише “Четверта студія” з посиланням на UAnimals

“У власника тварин не вийшло реалізувати плани з будівництва ферми і тварин вирішили продати. Коли власник з покупцем приїхали в державне агентство з ідентифікації тварин, то з’ясувалося, що вівці значаться на продавці та частина їх була перепродана в 2019 році. Під приводом того, що у власника овець є заборгованість перед “Меринос-Захід”, овець закривають в ангарі і не дають можливості надати їм медичну допомогу і привезти їжу і воду”, – йдеться у дописі.

Директор ферми відмовив у доступі медикам до тварин в присутності 6 поліціцейських.

“У чому потрібна допомога: терміново пустити ветеринара до тварин, ні власники овець, ані поліція без рішення суду зробити цього не можуть через те, що ангари – приватна власність. Директор «Меринос-Захід» Олексій Шувалов в категоричній формі відмовив у доступі медиків до тварин в присутності 6 представників поліції м. Дрогобич.

Під тиском громадськості корми вчора були дані тваринам. Через те, що доступу на ферми немає, не відомо, що відбувається зі здоров’ям тварин і скільки їх залишилося. Попередні бірки з овець зняті та перебиті нові, і частина тварин перепродана”, – розповідають зоозахисник.

Коментарі

Позначки: , ,