На Львівщині молодики обікрали непритомну жертву ДТП

Новини 13 Липня, 2018 77

Фото: "Варта 1"/Facebook

У Стрийському районі Львівщини, трійця молодиків обікрала водія вантажівки, який потрапив у ДТП і перебував без свідомості.

Про це повідомив у Facebook координатор громадської організації «Варта 1», депутат Львівської міської ради Ігор Зінкевич.

Як зазначається у дописі, «3 липня, близько 15:00, в селі Довге Стрийського району сталося ДТП (вантажівка з’їхала в кювет), в результаті якої водій зазнав травму хребта. О 15:05, до Моршинської лікарні надійшов дзвінок в якому повідомили про ДТП. В той момент водієві допомагали вибратися із кабіни невідомі люди. Після цього до місця аварії прибула машина швидкої допомоги. Працівники швидкої допомоги зауважили, що коли вони під’їхали до місця ДТП, троє молодиків швидко покидали місце аварії. Після того, як водій отямився виявилося, що з кабіни було вкрадено документи: паспорти (український і закордонні), посвідчення водія, техпаспорт від вантажівки (Renault Magnum), та готівку (400 євро та 40 тисяч гривень). Просимо допомоги, можливо комусь щось відомо про цих людей».

Користувачі соцмережі, зокрема, зазначили у коментарі до даної інформації, «ось такі «гобліни» у нас водяться. Під видом допомоги людині в ДТП, взяли і «обчистили».

Як уточнили у відділі комунікації Нацполіції області, молодики обікрали 32-річного мешканця міста Долина Івано-Франківської області (водій вантажівки, яка з’їхала в кювет).

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.185 (крадіжка) КК України. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті – до трьох років позбавлення волі. Проводиться досудове розслідування, правоохоронці встановлюють осіб, причетних до скоєння злочину.

“Працівники поліції закликають усіх, хто може допомогти встановити осіб, причетних до скоєння цього злочину, або встановити інші обставини події, зголоситись на оперативну лінію 102. Зокрема це стосується водіїв, чиї автомобілі обладнані відеореєстраторами”, – зазначається у повідомленні.

 

Коментарі

Позначки: ,