На Львівщині молодик кочергою забив до смерті власного батька

Новини 11 Вересня, 2018 60

Фото ілюстративне з відкритих джерел

Вбивці загрожує 15 років ув‘язнення

У місті Турка на Львівщині, молодий чоловік до смерті забив кочергою власного батька.

Злочин стався у квітні цього року у райцентрі Турка. На даний час у даній справі завершено досудове розслідування. Матеріали передано в суд.

Як повідомили у прес-службі прокуратури Львівської  області,  завершено досудове розслідування стосовно 33-річного мешканця міста Турка, який підозрювався у вчиненні злочину, передбаченого ч.1 ст.115 КК України (умисне вбивство).

«Інцидент стався цьогоріч у квітні в будинку обвинуваченого. Зловмисник під час спільного розпивання алкогольних напоїв зі своїм 57-річним батьком, наніс йому численних ударів металевою лопаткою та кочергою по голові та тілу. Поранення виявились несумісними із життям, чоловік помер на місці події», – йдеться у повідомленні.

Під час досудового розслідування, за клопотанням сторони обвинувачення, підозрюваному обрано запобіжний захід – тримання під вартою.

Обвинувальний акт у кримінальному провадженні скеровано до Турківського районного суду Львівської області для розгляду по суті. У разі доведення вини, чоловіку загрожує до 15 років позбавлення волі.

 

 

Коментарі

Позначки: , , ,