На Львівщині мобільні рейдові групи продовжують перевіряти дотримання карантинних обмежень (ФОТО)

Новини 30 Листопада, 2021 284
На Львівщині мобільні рейдові групи продовжують перевіряти дотримання карантинних обмежень

На Львівщині мобільні рейдові групи продовжують перевіряти дотримання карантинних обмежень

До складу рейдових груп входять співробітники поліції, Держпродспоживслужби, Укртрансінспекції та органів місцевого самоврядування

На території Львова та області тривають заходи щодо запобігання, виявлення та документування правопорушень, пов’язаних із порушенням карантинних обмежень.

Про це повідомляє Поліція Львівської області, пише “Четверта студія”.

Зокрема, мобільні рейдові групи проводять перевірки суб’єктів господарювання, які працюють у сфері торгівельного та побутового обслуговування населення, заклади громадського харчування, ринки, заклади спорту, культури та освіти.

Крім того, співробітники поліції Львівщини проводять профілактичні бесіди з водіями та пасажирами громадського транспорту, а також виявляють порушення карантинних вимог на транспорті. Зокрема, нагадують, що пасажири та водії регулярних перевезень міжобласного значення, залізничного транспорту та авіатранспорту повинні мати відповідний сертифікат про вакцинацію або негативний результат тестування на COVID-19 методом ПЛР чи експрес-тесту на визначення антигену.

Загалом, від початку року на Львівщині виявлено 23 593 порушення карантинних вимог. Правоохоронцями складено 2 486 протоколів про адмінпорушення за ч.1 ст.44-3 (Порушення правил щодо карантину людей) Кодексу України про адміністративні правопорушення та 21 086 постанов – за ч.2 ст.44-3 (Перебування в громадських будинках, спорудах, громадському транспорті під час дії карантину без вдягнутих засобів індивідуального захисту, зокрема респіраторів або захисних масок, що закривають ніс та рот, у тому числі виготовлених самостійно) Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Коментарі

Позначки: , ,