На Львівщині медики виїжджають на виклик в «швидких», де мінусова температура в салоні

Новини 19 Січня, 2021 1 819

Фото ілюстративне/Джерело: АСС

На пункті Мостиська в салонах санітарних автомобілів не працює опалення

На Львівщині медики Мостиської підстанції екстреної медичної допомоги повідомляють, що в салонах санітарних автомобілів не працює опалення.

Як пише «Четверта студія», про ситуацію на пункті Мостиська, із забезпеченням медиків санітарним транспортом згідно вимог діючого законодавства щодо обслуговування санітарного транспорту і санітарним нормам, інформує на сторінці спільноти «Сама «швидка» допомога» у ФБ фельдшер Іванна Білас.

«Можливо хтось, нарешті, зреагує! Це питання не сьогоднішнього дня… На пункті Мостиська, в салонах санітарних автомобілів не працює опалення. Прошу пояснити, як можна вважати даний транспорт готовим до виїзду і обслуговування хворих, коли в салоні мінус… Це суперечить всім діючим законам щодо обслуговування санітарного транспорту і санітарним нормам: зима не менше +20 і літо не більше +27.

Механік відмовив від зняття автомобілів з лінії, мотивуючи тим, що я не хочу працювати, а інші задоволені. Ось так… Я не хочу працювати, тому, що вже набридло бути  рабом у тих же механіків, які привикли не відповідати за свої пробіли в роботі, а тільки кимось «підкомандувати».

Шановний пане механік – доповідайте за усі несправності вищестоячим, а не страдайте, що я не хочу працювати, дайте мені справну машину…

Якщо, в найближчому часі, ситуація не поміняється, я буду звертатися в територіальне відділення держпраці і піднімати питання про несприйнятні умови праці. Доповідна на ім’я п.Васька мною написана, в телефонному режимі повідомлені :старший лікар області і Махинько Н.Д.», – зазначається у дописі Іванни  Білас на сторінці спільноти «Сама «швидка» допомога» у ФБ.

Коментарі

Позначки: , , , , , , ,