На Львівщині медики призупинили голодування (ВІДЕО)

Новини 14 Серпня, 2021 265

Фото Михайло Волинець

На понеділок заплановано нараду на рівні Львівської ОДА за участі самих працівників лікарні, лідерів вільної профспілки медичних працівників України, місцевої влади щодо напрацювання стратегії виведення медзакладу з кризової ситуації

На Львівщині медики призупинили голодування.

Про це у Фейсбуці повідомив Михайло Волинець, пише Четверта студія.

“У тому числі завдяки широкому розголосу, ситуація у Соснівській міської лікарні обрала перспективу вирішення”, – повідомив Волинець.

Він додав: “Сьогодні медики призупинили голодування. Проте вони готові повернутись до протестів у разі, якщо запланована на понеділок нарада не допоможе вирішити головні проблеми – виплати зарплатних боргів та забезпечення стабільної роботи медзакладу, що обслуговує 11 тисяч жителів Соснівки”, – йдеться у повідомленні.

Волинець відзначив, що медики голодували добу.

“Доба голодування. Протестувальники – представники трудового колективу Соснівської міської лікарні призупинили голодування.

На понеділок заплановано нараду на рівні Львівської ОДА за участі самих працівників лікарні, лідерів вільної профспілки медичних працівників України, місцевої влади щодо напрацювання стратегії виведення медзакладу з кризової ситуації.

Медичні працівники Соснівської міської лікарні залишають за собою право відновити акцію протесту з голодуванням наступного тижня у разі, якщо не буде знайдено механізмів, що дозволять терміново розрахуватись із зарплатним боргом, забезпечити стабільну роботу комунального підприємства”, – повідомив Волинець.

Коментарі

Позначки: , , ,