На Львівщині медикам «швидкої» довелося везти хвору з інфарктом саньми (ФОТО)

Новини 10 Лютого, 2021 168

Фото: ФБ/ЛОЦЕМДМК

Під’їхати до помешкання через снігові замети та відсутність дороги було практично неможливо. Тож хвору до карети швидкої допомоги доставили на санях. Тягнути пацієнтку на санях довелося близько 600 м

На Львівщині через складні погодні умови медикам Львівського обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф довелося саньми транспортувати хвору жінку з інфарктом. Такий випадок трапився у селі Мокротин поблизу Жовкви.

Як пише «Четверта студія», про це повідомляє Zaxid.net.

У середу, 10 лютого, в обласному центрі екстреної медицини розповіли, що за допомогою до колег звернулася місцева фельдшерка Галина Бакун із пункту Екстреної медичної допомоги «Жовква». Вона першою прибула на виклик й виявила у пацієнтки інфаркт.

Хвору довелося транспортувати близько 600 метрів на санях до карети швидкої допомоги

Далі на допомогу хворій жінці прибули лікарі обласного центру ектреної медицини Володимир Ананєвич та фельдшерка Святослава Мілян.

Перевезення хворої до медичного закладу ускладнювалося важкими погодними умовами. Під’їхати у селі до помешкання через снігові замети та відсутність дороги було практично неможливо. Тож 63-річну хвору до карети швидкої допомоги доставили на санях. Тягнути пацієнтку на санях довелося близько 600 метрів.

Як повідомляє Львівський Обласний Центр Екстреної Медичної Допомоги та Медицини Катастроф, медики – лікар Володимир Ананєвич та фельдшер Святослава Олександрівна Мілян – транспортували хвору з інфарктом. За допомогою до колег звернулася фельдшер Галина Іванівна Бакун із пункту Екстреної медичної допомоги «Жовква». Вона у складі 122-ї бригади першою прибула на виклик й виявила у пацієнтки інфаркт. Перевезення хворої до медичного закладу ускладнювалося важкими погодними умовами; під’їхати у селі до помешкання через снігові замети та відсутність дороги було практично не можливо. Тож хвору до карети швидкої допомоги доставили на санях.

Медики Львівський Обласний Центр Екстреної Медичної Допомоги та Медицини Катастроф – лікар Володимир Ананєвич та…

Опубликовано Львівський Обласний Центр Екстреної Медичної Допомоги та Медицини Катастроф Вторник, 9 февраля 2021 г.

 

Коментарі

Позначки: , , , , , , , ,