На Львівщині лікарням, які прийматимуть хворих з COVID-19, передали медичний інвентар (ФОТО)

Новини 10 Квітня, 2020 500

На Львівщині лікарням, які прийматимуть хворих з COVID-19, передали медичний інвентар. Фото: Олександр Ганущин.

Сьогодні заклади охорони здоров’я Львівщини, які прийматимуть хворих з COVID-19, отримали медичний інвентар для боротьби з коронавірусною інфекцією.

Про це пише “Четверта студія” з посиланням на допис у Фейсбуці голови Львівської обласної ради Олександра Ганущина.

“Зокрема спільно з представниками компанії ДТЕК Західенерго та ПУМБ передали Львівський обласний госпіталь ветеранів війн та репресованих ім.Ю.Липи та Центр легеневого здоров’я передали захисні костюми для медичного персоналу та експрес-тести.

Загалом на потреби області передадуть 30 тисяч експрес-тестів, а також 8 тисяч захисних медичних костюмів.

З приходом небезпечної вірусної інфекції країна і, в тому числі область, зіткнулися з багатьма проблемами, які довелося вирішувати оперативно та завдяки небайдужим людям, благодійникам та за участі великого бізнесу” , – йдеться у дописі.

Ганущин додав, що до підтримки та допомоги регіональним центрам по боротьбі з пандемією,зокрема на Львівщині активно долучився Фонд Рината Ахметова, ДТЕК та ПУМБ.

Як відомо, на території області визначені опорні заклади охорони здоров’я, які боротимуться на передовій з коронавірусом, це чотири обласні установи та шість – в районах. Завдяки отриманій сьогодні допомозі наші лікарі будуть захищені і ми протестуємо якомога більше людей.

“Сподіваюся, що інший бізнес також долучиться до боротьби з небезпечним вірусом і ми разом ми зможемо зупинити пандемію. Дякую усім небайдужим, хто сьогодні допомагає в цій нелегкій боротьбі за здоров’я та життя наших людей, – додав Ганущин.

Коментарі

Позначки: , ,