На Львівщині легковик з дітьми злетів з дороги у кювет (ФОТО)

Новини 31 Серпня, 2020 673

Фото: НПУ

Постраждало п’ятеро осіб

На Львівщині внаслідок ДТП постраждало троє дітей.

Як пише “Четверта студія”, у департаменті цивільного захисту Львівської ОДА повідомили, що дорожньо-транспортна пригода сталася  30 серпня близько 18:30 год. в с. Хоробрів Сокальського району.

На автодорозі “Нововолинськ — Локачі”,  33-річний львів’янин, керуючи автомобілем “Фольцваген Гольф”, не впорався із керуванням та з’їхав у кювет.

Внаслідок ДТП водій та 4 пасажира (з них 3 дітей) отримали тілесні ушкодження та каретою швидкої допомоги були доставлені в Червоноградську ЦМЛ.

Обставини події встановлюються.

Як повідомили у відділі комунікації Головного управління Національної поліціїу Львівській області, на Львівщині внаслідок перекидання авто постраждали п’ятеро осіб: поліцейські встановлюють обставини. Водій автомобіля «Фольксваген» не впорався з керуванням та з’їхав з дороги в кювет.

ДТП сталося 30 серпня, близько 18.30 у селі Хоробрів Сокальського району.

Як встановили правоохоронці, 33-річний львів’янин за кермом «Фольксваген», не впорався з керуванням та з’їхав у кювет, де автомобіль перекинувся.

З травмами, отриманими внаслідок ДТП, в лікарню доставлені водій, та четверо його пасажирів – 28-річна дружина, 5-річний син та двоє племінників у віці 9 та 7 років. Усі постраждалі – мешканці Львова.

Правоохоронці встановлюють всі обставини ДТП, вирішується питання правової кваліфікації події.

Коментарі

Позначки: , , ,