На Львівщині легковик в’їхав у пасажирський автобус: загинула жителька Тернопільщини (ФОТО)

Новини 17 Серпня, 2020 272

Фото: НПУ

В автобусі, на момент ДТП, перебувало 22 пасажири

На Сколівщині зіткнулись автобус та легковик: внаслідок аварії загинула жінка, ще троє осіб травмовано.

Як пише “Четверта студія”, у  відділі комунікації Головного управління Національної поліції у Львівській області повідомили, що дорожньо-транспортна подія сталася сьогодні, 17 серпня, о 7.50 на автодорозі «Київ-Чоп», у селі Нагірне Сколівського району.

Як попередньо встановили правоохоронці, водій автомобіля «Renault Scenic» – 63-річний житель Тернопільської області, не обрав безпечної швидкості руху, не впорався з керуванням, виїхав на зустрічну смугу де скоїв зіткнення з автобусом «Еталон». За кермом автобуса сполученням «Стрий-Матків». знаходився 34-річний мешканець міста Сколе.

Від отриманих травм внаслідок ДТП загинула 59-річна пасажирка легковика , жителька Тернопільської області. Водія «Renault» та двох його пасажирів – жінку і чоловіка, доставлено в лікарню, їх діагнози уточнюються.

В автобусі перебувало 22 пасажири – ніхто з них не постраждав.

За фактом слідчі відділу розслідувань злочинів у сфері транспорту поліції Львівщини відкрили кримінальне провадження за ч.2 ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті – від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Проводиться досудове розслідування, правоохоронці встановлюють обставини ДТП.

Коментарі

Позначки: , , , , ,