На Львівщині легковик спричинив масштабну ДТП в якій постраждало восьмеро українців та італієць

Новини 31 Липня, 2018 83

Фото: Facebook/Ігор Зінкевич

У Радехівському районі Львівщини під час ДТП постраждало дев’ятеро людей, серед яких громадянин Італії.

Як повідомили у департаменті цивільного захисту Львівської ОДА, 30 липня, близько 15:00, водій автомобіля Skoda Superb 2.0 TDI, мешканець Закарпатської області, поблизу села Стоянів, не впорався з керуванням, виїхав на зустрічну смугу руху, де допустив зіткнення з мікроавтобусом Volkswagen Transporter, під керуванням мешканця міста Луцьк.

Внаслідок ДТП водій та пасажири Volkswagen Transporter – дев‘ятеро  людей,  отримали травми і госпіталізовані в лікарню.

Постраждалі – мешканці Волинської і Закарпатської областей віком від 23 до 55 років, один чоловік з числа потерпілих – 77-річний громадянин Італії. У більшості травмованих діагностовано переломи ребер.

Вирішується питання про відкриття кримінального провадження.

Фото: Facebook/Ігор Зінкевич

30.07.2018 о 15:30ДТП, траса Львів – Луцьк на межі Львівська та Волинська область, між Журавниками Волинської обл і Стояновом Львівської обл.Близько семи чоловік постраждало. на автодорозі Н-17 поблизу населеного пункту с. Стоянів Радехівського району водій автомобіля Шкода Октавія білого кольору рухаючись в напрямку м. Львів орієнтовно виїхавши на смугу зустрічного руху де здійснив зіткнення з автомобілем Вольксваген Транспортер. В автомобілі Октавія знаходилось 3 дорослих особи та одна малолітня дитина. В автомобілі вольксваген транспортер знаходилось девятеро осіб, один з них громадянин Республіки Італія, попередньо в автомобілі Вольксваген Транспортер 7 потерпілих в шкоді потерпілих нема.

Опубліковано Igor Zinkevych Понеділок, 30 липня 2018 р.

Відео Facebook/Ігор Зінкевич

Коментарі

Позначки: ,