На Львівщині легковик проскочив між бетонними блоками і впав у гірську річку (ВІДЕО, ФОТО)

Новини 10 Березня, 2021 1 544

Скриншот ФБ/Зупини Лося

П’яний водій відправив на той світ одну зі своїх пасажирок

На Львівщині легковик злетів з дороги і впав у річку. Одна людина загинула, ще одна – травмована.

Як пише «Четверта  студія», відео оприлюднено на сторінці «Зупини Лося» у ФБ.

«Бетонні блоки. Здавалося там нереально вилетіти з траси! Але він таки зумів! Бухий, у віці 58-років. Відправив на той світ одну зі своїх пасажирок. Траса Сколе-Славське у с.Тухля»,- зазначається у коментарі до оприлюдненого відео з місця події.

Як повідомляє Поліція Львівської області, поліцейські затримали водія, який скоїв смертельну ДТП на Львівщині. Аварія, внаслідок якої загинула 42-річна мешканка Стрия, сталася 8 березня о 12.30 біля села Тухля Стрийського району.

Як попередньо встановили правоохоронці, водій автомобіля “Skoda Octavia” – 58-річний місцевий мешканець, рухаючись в напрямку селища Славське, не справився із керуванням, внаслідок чого легковик виїхав за межі проїзної частини дороги та впав у річку Опір.

Внаслідок ДТП загинула 42-річна пасажирка автомобіля – мешканка Стрия. Водія з травмами доставили у лікарню. Встановлено, що він перебував за кермом у стані алкогольного сп’яніння.

За цим фактом слідчі відділу розслідування злочинів у сфері транспорту поліції Львівщини, за процесуального керівництва Львівської обласної прокуратури, відкрили кримінальне провадження за ч.2 ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України.

Водія затримано в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Невдовзі суд обере йому запобіжний захід.

Як повідомляє ГУ ДСНС у Львівсьскій області, 8 березня надійшло повідомлення про те, що поблизу с. Тухля (Славська СелТГ) Стрийського району, водій автомобіля «Shkoda Octavia», не впорався з керуванням та з’їхав у річку Опір та перекинувся. На момент прибуття рятувальників до місця виклику з’ясувалось що внаслідок ДТП загинула пасажирка автомобіля – жінка 1978 року народження та травмовано водія – чоловіка 1963 року народження, якого з травмами різного ступеня важкості госпіталізовано в Сколівську центральну районну лікарню. Пожежно-рятувальним відділенням проводились роботи по відключенню акумуляторної батареї. Пошуково-рятувальним відділенням за допомогою лебідки було перевернуто автомобіль на колеса та проводився огляд автомобіля.

Коментарі

Позначки: , , , , , , , ,