На Львівщині гуртожиток із ВПО отримав генератор

Новини 29 Грудня, 2022 115

​​Благодійники «CORE» передали потужний генератор для гуртожитку, в якому живуть ВПО

Генератор, потужністю 160 Кв, отримала Новояричівська селищна територіальна громада. Його передала благодійна організація «CORE», очільником якої є відомий актор та кінорежисер Шон Пенн.

Про це пише Четверта студія.

Генератор забезпечуватиме живленням гуртожиток, в якому проживають близько 100 осіб. Також він знадобиться для місцевого фельдшерсько-акушерського пункту, який приймає жителів громади.

До слова, Львівщина співпрацює з «CORE» від початку повномасштабної війни. Зокрема, представники фонду забезпечували прихистки ВПО, в тому числі Головний залізничний вокзал, продовольчими товарами, медикаментами, меблями, побутовою технікою (морозильні камери, пральні машинки, телевізори, ноутбуки, посуд, холодильники), засобами особистої гігієни.

Серед успішних завершених проєктів – гуманітарна допомога трьом психоневрологічним інтернатам (Грушківський, Поповицький, Лешківський), притулкам ВПО на Арені Львів, на базі Львівської політехніки, Ветеринарної академії та залізничному вокзалі.

Також, на завершальному етапі облаштування гуртожитку на 32 квартири для ВПО в Стебнику. Триває закупівля генераторів, побутової техніки для гуртожитку в с. Неслухів.

Надалі фонд планує вдосконалити систему опалення в корпусі фізичного виховання ЛНУ «Львівська політехніка», замінити вікна та двері для шкіл, санаторіїв, пансіонатів, де проживають ВПО.

Коментарі

Позначки: